Want It: Autumn Edition ♥

Long story short: everything is on my wishlist. Still, not like I really can buy everything (nor do I really want to since I already have too much stuff and there wouldn’t be any fun in buying everything, right?). Anyway, after seeing a lot of new products, here’s what ended up on my list.

 • Smith & Cult Dark Like Me, Filth Noir, No Poem (swatches here and here)
 • Kat Von D Studded Lipstick, shade Bauhau5 (swatched here)
 • LUSH Cup O’ Coffee Face and Body Mask (info)
 • Clean Fresh Laundry
 • Rituals Lotus Secret Home Fragrance (info)

 photo wishlist-autumn_zpsvaisczui.jpg

Anything on your wish list lately? :)

Vesna ♥

Comments

 1. says

  Lijepo si rekla nešto što mi je u podsvjesti i nisam do toga mogla doći: tko kaže da se sa WL sve mora kupiti? Te liste bi trebale biti zabavne, a baš iz tog razloga što bih ‘skinula’ samo mali dio već dugo nisam radila listu. Ispadala sam sama sebi kao promašaj :D Zaista, zašto ne staviti što ti se sviđa i kad osjetiš potrebu sve to makneš i napraviš novu? Eh, meni treba duže da si posložim stvari u glavi.

  Lakovi izgledaju mega, mada nisam sigurna koliko je praktično lakirati nokte s tako debelim čepom :D Nijanse su divne, kad vidim ljubičasti lak zaboravim da h imam za izvoz. Kat Von D makeup me strašno privlači zadnje vrijeme, ovi divni ruževi i palete najviše :).

  • says

   Da, meni WL tome i služi – da na jednom mjestu vidim potencijalnu kupovinu, ne nužno i obaveznu. Uvijek kupim nešto s WL, ali istovremeno dio toga ne kupim jer npr. izgubim interes ili nađem doma nešto što već ima, a što je poput proizvoda na listi. :)

   Što se lakova tiče, čep je tu kao dekoracija, on se u biti skine, a ispod je onda manji držač, puno lakše za lakiranje, definitivno :D Ovaj čep bi stvarno bio nezgrapan jer je bočica baš masivna i ogromna :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge